Det blir bara för mycket...

Har varit & handlat för en stund sen tillsammans med Kasper.
Handlade lite godis till honom så han har ikväll. Väl inne i affären så var han verkligen Pain in the ass. Vägrade att lyssna & bara jävlades hela tiden, trodde fan jag skulle skämmas ihjäl & idag orkar jag verkligen inte med att hålla på bråka. Är trött & har ont i huvudet. Ångrar kanske lite att jag frivilligt ställde upp att passa honom idag. Men nu är det försent. Bara att göra det bästa av situationen helt enkelt. Han brukar inte vara på det här humöret annars. vet inte alls vad det är med honom idag.

Tänkte spela lite nu & senare sätta igång någon disney film han kan se.

så kan det bli!

Nu är man hemma igen.
Blev väckt vid 10 i 11 tiden av att Jimmy ringde och sjöng; GOD MORGON!! GOD MORGON!!..
sheeeat. Men ialf så kom han & hämtade upp mig ca en timme senare. Är sjukt trött idag, fast det är inte så konstigt med tanke på att vi somnade efter 4 tiden i morse. Vi lyckades ialf se 3 ½ filmer :) & jag kände inte av katten någonting! skiiit bra. Men därimot hade jag jätte ont i huvudet i natt, Ingenaning vad det berodde på.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen & förhoppningsvis blir man lite piggare!
Ska ju trots allt sitta barnvakt idag!

Guuuudie!

Precis ätit go maten som Cornelia lagat (lovis mamma). Suuper gott var det!

Håller nu på att fixa lite dipp till chipsen :) & godiset ska såklart fram! likaså med Colan & Päron Cidern. Sen väntar bara filmen! efter den blir det "breathing room" & sen "case 39". Om vi orkar sen så blir det ytterligare 2 filmer.. "the mist" en film jag redan sätt, men som kan ses om faktiskt & "Sisters".. Bara massa skräck, men det gillar vi på super hög nivå!.. Men vi avslutar så klart kvällen med en lite mjukare film "a walk to remember"













Hemma kväll hos Lovi :)

Har varit på arbetsförmedligen nu, det gick faktiskt jätte bra. Han jag pratade med var jätte trevlig & jag kommer att börja få försörjningsstöd i slutet på April skulle jag tro. Vi har lagt upp en plan också, om vad som ska göras & när vi ska ses nästa gång och så. Så kommer ha fullt upp nästa vecka med jobbsökandet & annat.

Sitter hemma hos Lovisa just nu, än så länge så känner jag inte av något ifrån katten. Det kan bero på att Lovisa har storstädat sitt rum + att vi har öppet fönster. Köpte allergi tabletter också, får hoppas på att det hjälper :)

Ikväll ska vi ha en mys kväll, vi har köpt hemma massa gott. 
& vi har valt ut en film än så länge som vi ska se " The box". Men vi ska leta vidare alldeles strax.
  

I morgon ska jag & André vara barnvakt till Kasper. Mamma & Jimmy ska se grease musikalen i stan.


Torsdag

Yes!
I morgon ska jag till arbetsförmedligen & träffa en viss Lars för att prata lite & förhoppningsvis så kommer jag att börja få försörjningsstöd! Hoppas på det ialf. Så ska vara där klockan 11 i morgon & klockan 12 ska jag möta Lovi utanför hennes skola :)

söt ella hela dagen

Har varit med Ella hela dagen så har inte alls haft någon tid till att sitta vid datorn.
Just nu sitter jag & förhör André på spanskan som dom ska ha glosor på i morgon, samtidigt som jag letar efter någon film jag & Lovi kan se på, på fredag :)

Tandläkar besök

Hemma nu.
Har precis ätit Mc Donalds, åt inte så mycket eftersom Lovi bjöd mig på en fika i centrum efter tandläkar besöket. Så var lite mätt faktiskt. Men angånde tandläkar besöket så gick det faktiskt ganska bra, Har fått en tid nästa vecka för att ta bort tandsten & en annan tid i april för att träffa en tandregleringsspecialist!

Fredag ska jag för första gången sova hemma hos Lovisa, låter helt sjukt med tanke på att vi känt varandra så pass länge. Men det beror på att hon har katt (tål inte).. Så längsta tiden jag varit där har varit ca en timma högst. Men vi ska göra ett försök, Det blir att ha öppet fönster hela natten osv :) Kallt i know! Men det är de vääärt! eller hur Lovi ;)


15 mars

Då vare dags för tandläkar besök, eller aah klockan 14.
Lovi ska hänga med dit, hon slutar endå då så why not. Jenny & Ella är här på besök idag också. Trevligt!

Jag, Jenny & såklart Ella funderar på om vi ska åka till Norge i slutet av månaden & hälsa på dom där uppe, ska höra vad pappa & Hilde har att säga om detta.

Hårfärg

Någon som vill köpa hårfärg? Skulle egentligen färga håret, men blev inte så & det är dumt att kasta den.
Färg; Kastanj - Röd/brunt. Pris; Ja vad ska vi säga.. 35 kr?.. Vet inte hur mycket den kostar egentligen, runt 50 kanske?


Igår

Vissa dagar känner jag helt enkelt inte för att blogga, & så blev det igår + att Ella hade all min uppmärksamhet igår.

Lite bilder från i går & idag på Ella -


Sitter & leker i väntan på att mamma ska komma.

André & Ella :)


Kasper & Ella tittar på disney channel.


Ella sitter & leker i sängen, nyvaken!

Leker av sig i Sandras rum efter ett skönt bad tsm med Moster :)


12 Mars

God kväll.
Just nu sitter vi bara här & gör ingenting i väntan på att Jocke ska komma hit med lite godis & så klart Burk cola ;)
Vi funderar på att titta på "The oh in ohio" med mischa barton. Blir nog bra.

I skogen del 2

Sitter hemma hos Jenny & Jocke, ska sova här i natt närmare bestämt.
Tror Jocke var lite osäker på om han ens ville det, men Jenny lyckades övertala honom, vilket hon brukar lyckas med. Han kör ialf hem mig & Ella i morgon vid 4 tiden, Ska nämligen passa henne i morgon, Hon ska också tillbringa natten där hemma, så vet inte om det blir nå melodifestival i morgon, vi får se.

I morgon

Morgon dagen planerad till hälften.
Ska möta upp Jenny vid 12 tiden i morgon i centrum, hon ska nämligen bjuda på lunch :)..Så får man träffa älsklingen (ella♥) också, saknar henne.


Melodifestivalen 2010

Taggade inför lördags finalen av melodifestivalen? - Det är jag ialf ;)
& självklart så håller jag på Salem Al fakir, Älskar hans annorlunda röst & hans härliga charm :)


11 Mars

God morgon!
Eller jag gick ju iofs upp strax efter 6 tiden i morse, åkte nämligen med André till tandläkarn, för att sedan fixa en tid åt mig själv. Tråkigt nog måste jag betala typ om jag ska ha räls. Har redan haft en chans att få det gratis, men jag sumpade den, så om jag vill fixa det igen så kommer det att gå på ca 30 tusen. Men vi får se vad dom säger när jag går dit sen den 15 nu :) håller tummarna på att jag kan få en till chans!! Annars vet jag inte vad jag gör, får helt enkelt skylla mig själv!

Men ialf.. Efter att ha varit där så drog jag & mamma till centrum och handlade lite, Bullar & massa go saker. På vägen hem tog vi långa rundan med bussen som tar ca 20 min. Så vi satt i bussen & fikade med kaffe & bullar :)


'Ayo Technology'


- Ayeeees.

Ikväll blire film :)
The condemned


Hero of War


1O Mars

Heeeeeeeeey!
Mamma & Jimmy är på sjukan as we speak, så är ensam hemma i väntan på att hämta upp lill Kasper. Har fixat ganska myckte här hemma, Hängt upp tvätten, plockat in/ut i diskmaskinen, städat lite osv. Känner mig riktigt nöjd faktiskt. Mamma får ju trots allt inte göra någonting här hemma & Jimmy jobbar ju, så det blir alltså jag som städar och så här hemma. Men får ju pengar för det, så det är ju nice ;)..


Fireflies


9 Mars

Jobb sökning pågår. Har hittat 3 st som verkar intressanta.

beyond a reasonable doubt

Låg & tittade på "falskt alibi" igår via mobilen, Lite liten skärm kanske, men det gick ju bra endå :).  Hade inte förväntat mig att den skulle vara så bra, men det var den faktiskt!


8 Mars

Den så kallade interjuven var verkligen inte som jag hade tänkt mig. Vi var 6 tjejer totalt som var där för att lyssna. Tydligen så var det inge jobb utan endast en utbildning man går för att lära upp sig grunderna som make up artist. Jag hade ju förväntat mig en utbildning eftersom det stod ju på deras sida, men att man skulle sälja åt dom efter utbildningen eller ialf få jobb där, men ack så fel. & Utbildningen skulle man få gratis (stod de på sidan) men tillbehören som används i utbildningen går på massa tusenlappar. Så jag satt där en timme & lyssna och visste direkt att jag skulle tacka NEJ!. Jag tror vi alla som var där hade trott något helt annat. såååå det sög ju!


Dagens Outfit.

Detta var ett kanske, men blev ett nej. höh.

Bilder från igår


Ella sitter & tittar på "pippi"

Jenny sitter & letar efter någon film vi kan se.

Det blev slutligen 17 again :) Softish.

7 Mars

Är fortfarande kvar här hemma hos Jenny. Vi ska snart titta på Final destination 4, Äntligen säger jag bara! & söt Ella ligger och tittar på My little ponny.

I skogen

Ändrade planer, sitter hemma hos Jenny & Jocke just nu. Vi drog hit istället, för att se på film osv :)

Igår.

Hann inte skriva något igår, Vi var nämligen i solna hela dagen för att André hade innebandy cup.
Synd nog vann dom endast en match. Vi var där ialf från ca 1 till halv 10 i går kväll & jag var så trött när vi kom hem så jag la mig & titta klart på sagan om ringen 3, Sedan så somnade jag.

Snart kommer Jenny hit, vi ska tydligen ta en promenad ;P

Hon skickade över några bilder i från hennes födelsedag;


Kasper, Jenny,Jag,André & Ella.

Jag & Jenny.. & Ella :)

Fredags mys!

Blev en hemma kväll tillsammans med Kasper istället.
Hyrde Monster vs Aliens & köpte lite Goodis :)

Äntligen

Juuste har fått svar angående jobb sökan.
Ska på interjuv på måndag :). Hoppas det kommer gå bra!
Skriver mer på måndag hur det gick & så.

Fredag!

Idag är det Fredag!
& Idag ska jag se på Andrés fotbolls matcher, börjar klockan 6 tror jag & håller på till ca 23?.. Men om dom går vidare så kan de hålla på till 1 ;P.. Tror ialf att jag ska dit & titta, om jag inte får för mig att hitta på något annat.

Håller på att titta igenom Sagan om ringen filmerna, är på 2an just nu. Dom är så sjukt bra!



Min dröm

Drömde en skit hemsk dröm i natt.
Jag dog, men viljan att stanna kvar på jorden var så stor att min ande levde vidare & det var endast Jenny som kunde se mig. Jag var skit ledsen men Jenny lugnade ner mig och sa att allt skulle bli okej. Helt plötsligt satt vi på en pub någonstans & utanför mitt i mot fanns en jätte stor byggnad med jätte stora dörrar med monster på. Dit gick alla andar som finns kvar på jorden som inte vill släppa taget. In genom dom stora dörrarna & in till det så kallade "ljuset".. Jenny tog min hand & slutligen begav vi oss mot dörren. Vi gick tillsammans in i ljuset. Sedan släppte hon taget om mig och försvann. SEN vakna jag kall svettig mitt inatten & pustade ut att det bara var en dröm!

3 mars

Verkligen ingen bra dag idag . .

Pics!

moi!


haha kasper!



2 Mars

Kort version av Helgen & Igår:
Fredag kväll - Akter & Kina Kejsarn.
Lördag kväll - 40års "fest"
Söndag dag/kväll - Sov hela dagen
Måndag dag/kväll - Lovisa kom hit & sov över här, satt i sängen och snackade i timmar ?, Nice var det ialf :)

Idag händer det inte så mycket är väldigt trött, hade svårt för att somna om i natt.



Farfar & Kusin Matteus


RSS 2.0