Gästerna är här.

Nu är alla här, vi ska tydligen sjunga singstar eller vad de hette & spela något spel om paket.
får se om jag är lagom onykter för att sjunga ikväll ;) haha. Just nu vill jag inte ens tänka på att dricka, fortfarande bakis sen igår.. Förhoppningsvis går det över snart!


Men nu kom Freja med en Åbro 5,2.. Jaja får försöka trycka i mig den så kanske baksmällan försvinner ;)

Nyååår

Hemma nu, Försöker hinna fixa mig innan alla kommer.
Jag är ganska bakis i dag vilket är jobbigt med tanke på att det är nyår..
Hoppas jag får i mig mycket med Go mat!, Förrätten är hm, typ någon sörja som man äter med sked ialf.
Varmrätten är fläskfilé, Potatis gratäng med olika såser :) MUMS!

Får se om jag träffar Meduzis senare eller i fall jag stannar hemma.. Eller ah har några val att välja mellan.

aa

Sitter hemma hos Niklas:)










Ljusterö

Väntar på att Niklas F ska hämta mig eftersom jag inte hade några pengar & gå på krogen med så åker jag med han in till ljusterö istället. Får se vad vi hittar på där, vi kanske drar ner till berga igen om inte så sover jag antagligen över. Ska ju egentligen träffa Meduzis också men han har varit och grattat sin kompis jocke som fyller år i dag. Så kommer nog inte hinna träffa honom idag om det inte blir så att vi drar in till berga senare.
Annars så får Vi (du & jag meduzis) träffas i morgon :)



God Natt

Nej nu ska jag gå och lägga mig, min hand orkar inte skriva mer på tangentbordet, den har typ domnat bort pga att det är så jävla kallt här inne! ..

Så natt då på er..

bOrinG

Hatar att det inte finns någonting att göra, alla i huset lägger sig tidigt ikväll bara för att vara pigga på nyårs afton typ?, orka.. Men ialf bara för att ha något att göra så ringde jag runt lite till alla möjliga, Typ som Meduzis (robin), vi pratade ett tag & bestämde oss för att hitta på något i morgon på dagen. Ringde också Niklas F, han ville också hitta på något i morgon så det blev ett Ja där också, honom har man ju inte träffat sen i sommras så det blir ju kul. Tror att vi ska ut på krogen, men vet inte alls om jag kommer att ha pengar i morgon, så får se hur det blir på den fronten.
Så nu längtar jag bara till att det ska bli morgon igen!
orkar verkligen inte med den här kvällen, kan verkligen inte somna utan att se på film/tv.. skit jobbigt.

Andrés träning.

Kom nyss hem ifrån ishallen, har varit där & tittat på Andrés träning tillsammans med Lollo Niss. Innan det var vi och käkade på storängs pizzeria.. Gött. Vi tittade också på konståking iväntan på att André skulle bli klar.
& nu är vi hemma, ingenaning om vad man ska hitta på, det är skit störande att jag inte har någon tv på rummet som jag sover i här & jag får så klart inte sova i Andrés rum för Mamma & Jimmy eftersom han ska tydligen lägga sig "tidigt" utan tv eller film. Boring enligt han, and i dont blame him .


Puss & Kram

29 Dec..

Nu ska jag åka ner till centrum & träffa Louise Niss (Lollo)..
Later!

Bio med Lovisa..

Hann inte skriva något igår eftersom jag vaknade vid 11 & sedan fixade jag mig och så innan jag skulle träffa Lovisa vid 2 tiden i centrum. Vi drog till täby & shoppade lite sedan käkade vi på Mc D.. Vi satt där en stund och små pratade lite innan bio;n började.. Filmen var fantastiskt bra! precis som jag hade hoppats på :)..  Efter bio:n drog vi hem till mig & tog en macka & visade mamma vad jag hade investerat mina pengar på. Mamma diggade allting & vi gick nöjda upp på rummet för att lägga oss och prata lite innan sovdags.. vilket blev runt halv 2tiden.

Jag köpte 2 par skor & 3 par örhängen. 2 läppglans till mamma samt ett par elefant örhängen till henne som en sen födelsedags present.


Skype

Har skaffat skype nu, hehe förstår inte så mycket än men det kommer ;)..
Har ialf pratat med Moster Nettan där via mick & Cam. Saknar henne väldigt mycket, Förhoppningsvis så åker jag upp dit till vilhelmina snart, men det blir nog inte förens i Mars någongång då kusin John fyller 18år. Om jag ens har pengar då, men det borde jag ha... Eller ?



Synd att jag inte hade någon bild på nettan, men det ska fixas!

En dag hos Farfar

Har varit hemma hos Farfar hela dagen tillsammans med André.
Fast först var vi ju & handlade. Jag köpte en parfym samt en dusch gel & en necessär som en sen Julklapp till Farfar. André köpte X-box 360 elit.
Hemma hos Farfar satt vi mest och tittade på tv medans André satt på Samis rum & lirade cs . Blev bjudna på pizza också, mums..



26 December 2oo9

Ska lägga mig & se på filmen nu med André :)
Nattdå på er ♥

Åkersberga

Är i åkersberga nu :)
Jag, Kasper & Andrè ska snart gå och hyra film; Transformers 2 & Någon barn film till Kaser.
I morgon ska jag & Andrè till centrum & handla. Andrè ska handla playstation 2 eller vad det va & jag ska handla en julklapp till Farfar & Sami. Så efter vi handlat ska vi alltså vidare till Farfar.

Fanns en Julklapp här när jag kom hem i från Farfar.. 1000:- kr på HM :)
Så på måndag innan bio;n blire shopping ;)

Home Alone

Ligger i soffan & tittar på Ensam Hemma 2 i storarummet.
Jenny & Ella är hos sven & äter middag tillsammans med hans familj.
Skulle egentligen följa med, men hade inte tid till det. Eftersom jag måste packa, städa & tvätta.


Merry christmas your filthy animal and a happy new year !


Åkersberga i morgon!

Nu är biljetten bokad, åker alltså till åkersberga i morgon vid 1 tiden så är framme ca halv 4 . Gårdagen blev inte alls som jag hade tänkt mig, hade ingen jul känsla alls.. så det var lite tråkigt.

Pratade med Lovisa igår kväll, hon livade upp stämningen ordentligt, utan henne hade nog hela min kväll blivit tragisk + att jag hade gått och lagt mig tidigare än vanligt. Men så blev det inte..
vi pratade i säkert 4 timmar, om precis allt.. Vi bestämde också att vi skulle ses den 28de..Hon ska nämligen bjuda mig på ( New Moon ) Som jag längtat efter så länge på att få se, nu blir det äntligen av & med Lovisa också, kan det bli bättre? Nei. Det blir som en sen födelsedags present även fast jag redan fått presenter av henne när jag fyllde år ;), tydligen så var det inte tillräckligt enligt henne, så vad gör man ? :) haha, tackar JA så klart :D

Åker tillbaka hit den 3 januari.

Pics från Julafton

Här kommer bilder från igår;






 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


typiskt

Nyduschad & färsch.. När jag väl hade schamponerat håret kom Jenny in och sa att alla handukar var i tvättemaskinen, Förutom 1.. En mini handuk.. Joo det var väl bättre än ingenting iallafall. haha.
Kom nyss på att jag inte har ätit något på hela dagen, har inte ens tänkt på mat. Weird. Men snart kommer Sven och hämtar upp Jenny så hon kan handla någon färdilagad mat, kanske Grandiosa pizza ;P


En dag kvar!

Har inte hunnit skriva något, har haft fullt upp hela dagen..
I morse så gick jag & Ella till arbetsförmedligen, tydligen så var jag redan inskriven där.
Så vi drog vidare till Hemköp för att handla lite mat & så. Sen var jag helt slut när vi kom hem, men då skulle vi tydligen ut igen & då var Jenny med också, vi gick runt och tittade i affärer & Jag hittade en jätte söt nalle till Ella, den ska vi döpa; Puffie ! + att jag köpte en ur snygg present till Jenny som hon får öppna i morgon bitti ;).
Nu är vi hemma & städar + tvättar inför i morgon.



Merry christmas everyone ♥

Amore

Nu har vi kommit hem igen, gudansch va gott det var.
Amore - oxfilé kött på pizza med bea sås & 1/2 husets vita vin som vi delade på.
Så dyrt blev det faktiskt inte 285:- totalt + Gratis glass till Ella, så snälla var dom :)


Nu ska jag gå och tvätta ansiktet & borsta tänderna & sedan krypa ner i sägen och se på Las vegas :)


Tidig Julklapp , höhö

Fick hem ett brev idag från Farsan & Hilde, i brevet låg ytligare 2 brev & en liten present.
vi kunde inte motstå att öppna dom, i Ellas present låg det ett jätte sött halsband & i mitt & Jennys brev låg det en julhälsning & Pengar.. Höhöj!
Jaja hilde du kommer säkert läsa det här de veit jeg, bare smil og vink du!



Snart ska vi iväg ut efter att sven har varit här med lite grejer.

Ayeees

Har gjort mig i ordning precis :)..
Vi ska nämligen ut och äta ikväll på akropolis ♥


22 December 2oo9

Nu har Ella lagt sig för att sova lunch. Hon är så himla lugn av sig, bara lägger henne i sängen så ligger hon där helt tyst tills hon somnar.

Fick nyss hem disc 3 & 4 av Las vegas säsong 4, wiho :), så det blir att ligga & titta på det tills man somnar ikväll.
Måste nog försöka lägga mig skapligt.. För i morgon ska vi Julhandla mat & tvätta hela dagen.
+ att jag ska till arbetsförmedligen om jag inte drar dit i dag tillsammans med Jenny när hon kommer hem.




Barnvakt

barnvakt till Ella just nu, Jenny är på möte tillsammans med sven.

Just nu sitter hon och kollar igenom massa böcker ;P














Nattda

Låg nyss inne på rummet och tittade på förhäxad när jag plötsligt fick ett sms av Jenny om att jag ska sitta här och skriva en sista gång innan sovdags, hon ligger nämligen här i stora rummet och sover pga jag-vet-inte-vad faktiskt.
Kanske för att de är nära till mitt rum & man kan höra min tv härifrån. Lite skraj kanske?..


Har sätt hangover nu också & jag kan ärligt säga att den var skit bra!



Nu ska jag in och lägga mig igen, natti natti ♥

Hangover

Både Jag & Jenny har nästan inte sovit något alls i natt. Vi sov ju i stora rummet medans Ella sov i Jennys rum, Jenny somnade vid 9 tiden när jag började se på next, efteråt satte jag i gång förhäxad, såg ca 4 avsnitt. När jag väl hade stängt av tv;n så vaknade Ella & började gall skrika, till slut la Jenny henne här i soffan med oss. Endå somnade hon inte, hon pratade & grinade hela natten, hon slutade inte förens 8 i morse. Så man kan ju säga att jag & Jenny är helt slut idag..

Jag tog en promenad tillsammans med Ella för inte så länge sen till ica för att lämna tillbaka filmen vi hyrt, Jag kollade ifall Baksmällan fanns, vilket den gjorde.. Kunde inte motstå att hyra den.. Hoppas verkligen att den är så bra som jag tror att den är, så att det inte är ännu en besvikelse. Ja alltså filmen "drag me to hell" var inte alls som jag trodde, den var inte ett dugg läskig & den var så himla overklig och dåligt slut var det också...


tar det Lungan idag

Idag har jag ansträngt mig rejält, vilket jag inte ska göra med tanke på min sjukdom.
Eftersom Jenny har feber så bestämde vi oss för att bara vara hemma och titta på tv/film.
Så jag & Ella gick ner till Ica för att hyra baksmällan, men den var ju såklart uthyrd så jag tog drag me to hell.
Det snöade som bara den & för att komma till ica så måste man gå neråt en jätte lång bit, så på hem vägen var det ju så klart uppför, usch va jobbigt de var, vagnen gled hela tiden och det tog imot också med all tjock snö som var i vägen. Till slut så blev det så brant att jag gled neråt hela tiden, var tvungen att ta i med all min styrka för att komma upp. Väl hemma var jag helt slut, Jenny hade mysat till i stora rummet med tänd julgran, Lussebullar & julmust. Så hade hon bäddat ut bäddsoffan och lagt våra täcken på.. Mys.

Vi har nyss legat här och tittat på en julfilm med namn Twice upon a christmas.
Snart blir det Drag me to hell, & klockan 9 börjar next med nicolas cage.
Blir mycket film idag, det gillar vi!

Nu är det inte alls länge kvar till Jul !♥









Vart ska man på nyår?

Har pratat med mamma om hur det blir på nyår, antagligen kommer jag att åka hem till Åkersberga den 26 dec..
& åka tillbaka hit den 4 januari typ.
Eller så blir det att jag stannar kvar här och firar nyår tillsammans med Jenny, Ella & Jocke..
Har lite tid att fundera i allafall..

Snart börjar Robinson Karibien :) det ska vi se!



Besök av Mormor & Morfar

javisst ja idag kom Mormor & Morfar hit!
Dom hade med sig massa grejer till oss, bröd, smör, pappar samt Julklappar & Mycket mer.
Dom har bjudit oss på deras starka korv gryta, världs go är den må jag säga!
Vi har kommit överens om att nästa gång dom kommer hit ska vi ut och äta på acropolis & guida runt dom här..
Det var nämligen alldeles för kallt att gå ut idag..
Tråkigt att dom beger sig av tidigt i morgon bitti till Vilhelmina.


Mamma fyllde 40 år den 17 Dec.. & dum som jag är så glömde jag bort det!
Har nog aldrig glömt hennes födelsedag förut, har ångest..

GRATTIS I EFTERSKOTT ♥



Mamma & Ella som bebis


18 December 2oo9

Jenny kom precis hem med massa trevliga saker.
Som ett tack för att ha passat Ella fick jag en snus dosa samt en röd väska & godis :)
Inte illa det inte, Höhö!

Tänkte att vi skulle sätta oss och se någon film ikväll runt 9..
The glass house börjar i natt, lust på att se den men den börjar inte förens kvart över 2,
kommer endå förmodligen vara vaken då, så why noot :)
Har sätt den förut, men det var ganska länge sen, har för mig att den är bra ialf.



- Ella hela dagen

Jahapp då blev det inge borlänge för min del, Sven kunde inte fixa fram någon barnstol till Ella,
så det blir jag som får stanna hemma och passa henne medans Jenny åker dit & handlar.

Jaja, men jag & Ella får väl gå ner till leksaks affären & handla något till henne.
Nått måste hon ju få i julklapp av Gudmor/Moster :)





17 december 2oo9

Tittar på the simpson movie på 6an med JennU, är inte så mycket för det men tänkte why not liksom.

Vi håller också på att tvättar lite, får egentligen inte tvätta efter 10, men whata hell.
Vi kommer inte ha någon tvätt tid förens efter julafton typ, och hallå, man måste ju kunna gå med rena kläder, så om dom käller ut oss för det så får dom göra det :)


Skit sugen på gossip Girl säsong 2!




Maby baby

Troligtvis kommer jag att flytta med Jenny nu när hon flyttar.
Jaa alltså hon ska flytta till ett barnvänligare ställe här i närheten
Förmodligen nu till Mars redan. Det kommer antagligen att vara en 2a, så jag kommer att sova i stora rummet tills jag fixat jobb & sedan flyttar till någon 1a här i närheten.


Jonna & Jenny


Snart är det Jul!

Kan inte fatta att det snart är Julafton, endast en vecka kvar!
I morgon ska vi åka in till borlänge och köpa sista julklapparna hem.

Julafton-känslan är typ den mysigaste känslan som finns..
Jul musiken, en fantastiskt lysande gran med massor med julklappar under,
Allt julpynt som är över hela huset.. man är blir helt enkelt lycklig av allt :)



Trött? - Ohja

Lite trött man är idag, somnade runt 6 i morse, låg och tittade på förhäxad säsong 8.
Ska försöka lägga mig i god tid i kväll, kanske man somnar tidigare.
Förhoppningsvis..



På Lördag kommer Mormor & Morfar hit och hälsar på till söndag, dom har man saknat!

Heeeej mitt vinterland!!

Äntligen så snöar det här i Hedemora, ingen Jul utan snö!

Just nu så är jag barnvakt åt Ella medans Jenny är och handlar tillsammans med Sven.
Vi har stått och tittat ut på snön & Ella verkar riktigt förtjust i det
- Titta, Titta! (så gör hon den där gulliga minen hon brukar göra när hon ser chockad ut)
hehe.. sötnosen, men nu ligger hon och sover här brevid mig :)





Old Pic
Jag, Kasper & Sandra sitter på golvet & tittar på tv.. Innan den nya soffan kom på plats :)

Orka dig!

Har varit nere hela dagen idag, tjaffsat med morsan via telefon.
Försökte få henne att ändra sig när de gäller att jag vill flytta hem alltså redan nu i januari.
men nej inte det.. Eller hon sa till slut att de gick bra men att jag måste följa minsta lilla regel
och jag måste betala ca 4000 i månaden & jag måste flytta så fort jag får lägenhet & jag måste kliva upp 7 varje morgon och aa massa annat.. Det tar jag som ett ; Neej vi vill egentligen inte ha dig här hemma..
För liksom om brorsan andrè bryter en regel så kanske dom är sura en stund sen går de över..
men i fall jag skulle det så blir de att jag måste flytta där i från med det samma..
så lika bra att man inte flyttar tillbaka dit, orkar inte med sånt där skit, speciellt inte från min egen morsa.
Mamma har förendrats och det är inte på ett bra sätt kan jag säga...





Adam Sandler is hot?

Yes he is
Grymt rolig också!


Palla Farsan

Sitter och tittar på någon film som går på 4an.
Har inte sovit mycket alls i natt, stängde av tv;n runt halv 4 tiden,
sen ringde farsan skit packad & väckte mig vid 5.
Vilket var jävligt jobbigt, kan vara lite kul ibland men när han vägrar lägga på liksom då går det över styr.
- Jajaja, men jag måste sova nu, jag är skit trött..
- Men FuuuuutuuuU!, håll opp nå..

Haha.. Over and over again..






Idol finalen

Men stor glädje skriver jag ner att det var Erik Grönwall som vann Idol 2009!
En feting på det, Javisst!



Förövrigt har jag städat nästan hela dagen, medans Jenny var hos någon bekant och fikade tillsammans med lilla Ella.


Nu väntar jag på att The Animal ska börja, 10 i 1 på 4an tror jag det var :), ganska rolig film sådär;P

Paradise Hotell

Ligger i soffan med Jennys bärbara & tittar på Paradise Hotel i väntan på att jag ska gå upp & hämta tvätten & sätta in en ny.. Ska nämligen tvätta hela dagen idag, lite jobbigt faktiskt.. Från 1 till halv 10 ikväll.. Går upp en gång i timmen.
Jenny & Ella kommer inte hem förens ikväll runt 7 kanske.. så måste fixa någon middag tills dess också..



8 december 2oo9

Pratade med Pappa igår om hur allt låg till.. Han har tjatat på mig i år om att jag ska flytta dit, och nu får han sin vilja fram till slut.
- Jeg visste det!.. var orden han sa flera gånger om.. Men Hilde (min syvmorsa) var inte hemma i samma stund som vi pratade om detta, så han skulle återkomma i dag eller senare till veckan om ett beslut om jag får komma dit eller inte.. Trots allt så bor dom bara i en 2a, jag vet helt sjukt med tanke på att dom är 5st där hemma..
såå vet inte alls vart jag ska sova i fall jag kommer dit.. Pappa rekomenderade balkongen, men det var nog bara på skämt, hehe..
såå vi får se hur det blir med det där..

Förhoppningsvis åker jag till Åkersberga den 28 december & stannar till ca den 5 januari !


Ikväll ska jag börja titta på Las vegas säsong 4 ;)
Jihu!




Jag ska flytta igen??

Japp det är sant..

Både Jag & Jenny har kommit överens om att detta inte fungerar längre.
Det jobbiga är att jag får inte flytta hem igen, vet inte varför.. Mamma & Jimmy vill inte det tydligen.
Men därimot för jag komma hem i maj om jag vill, men enligt Jimmy så kommer jag inte få ha ett eget rum där hemma, utan bara ha en säng i typ förrådet där jag ska sova.. Mina möbler och saker kommer vara hos Selstor, tills jag skaffat jobba & flyttat igen..

Så i kväll ska Pappa ringa mig & då ska jag berätta hur det ligger till & då ska jag fråga om jag kan bo hos dom i typ 5-6 månader. Jobba & Jobba, och sedan flytta hem till åkersberga igen i maj..
Detta är mitt enda val, så det finns inte så mycket annat jag kan göra.










Orkar man stå ut mer?

Shit vad jag & Jenny har bråkat idag. Helt sjukt, man måste kunna komma överens när man bor i hop.
men jag & Jenny är helt olika av oss. Ena stunden har vi skit kul tillsammans & andra stunden så bryter helvete lös..
Lite tråkigt faktiskt. Men så går det när man inte kommer överens.. Hon är skit jobbig när vi bråkar också, kör med haha-jag-garvar-inbords stilen, vilket är as jobbigt. själv blir jag förbannad..

Jag ska alldeles strax vara barnvakt åt Ella eftersom Jenny har gitarr lektioner på torsdagar från halv 6 till 8 typ.
Undra vad vi ska hitta på då :).. Ella har blivit så busig sista tiden, kutar i väg och as garvar när man ska kle på henne :) hehe, så söt!




Det är ingen vanlig dag, nej för det är Morfars födelsedag, Hurra hurra hurra !



Ella 1 år idag

Idag fyller lilla Ella år, hon och Jenny är antagligen på väg till kyrkan nu,
För att fira henne där. Egentligen skulle jag också med men jag orkar faktiskt inte dra dit.
Så själv sitter jag här hemma & tittar på säsong 3 av Las vegas.
Funderar på om man ska fixa någon god middag innan dom är tillbaka,
Kanske lite lövbiff, Pommes & Bea sås :) det gillar vi!.. fast Ella får nog något annat gött.


I morgon ska jag till arbetsförmedligen iallfall och skriva in mig.

Utanför verkligheten

Detta är en text från ett brev jag skrev till en person för mer än 2 år sedan, men blev det aldrig skickats;


För mig finns du inte.
Du är bara en osanolik dröm, jag önskar vore verklig.
Allt du gav har nu försvunnit i en enkel låda i förrådet,
Och allt du sa är nu ett enda blått minne.
Alla dina förvirrande svar på tal har blivit till lögner.
Alla dina chockerande beslut har endast kommit fram till besvikelser och sorg.
Viljan att kunna se dig igen är över.
Kommer du någonsin att börja bry dig?
eller ska jag bara släppa taget?
Jag hade en massa förhoppningar och förväntningar om dig som nu
har förvandlats till en mörk försvunnen dimma.
Men du kommer alltid att finnas i mina tankar, Kommer jag någonsin finnas i dina?

Ella <3

I morgon fyller min älskling 1 år.
♥ Ella Jonna Therese Korhonen



RSS 2.0