God bye internet!

Jag har en bra nyhet & en dålig!

Börjar med den dåliga;
Internet kommer inte att fungera mera här hemma, Tele2 kommer alltså att stänga av det fram tills vidare. Så kommer alltså inte att kunna blogga på ett tag.

Mycket Bra nyhet;
Jag har äntligen fått Jennys mobil :).. & hon har fått lånat min så länge tills hon köper en ny.


P u s s  p å  e r  s å  l ä n g e ♥

Ovanligt..

Can't sleep.
Tittar efter filmer på Lovefilm.se, hittar en massa som jag vill hyra!. Får smöra lite för Jenny helt enkelt, Hah nejda.... Eller?! Vet inte vad man ska göra nu, är skit pigg & det är skit störande. Meeen får väll titta vidare eller något! & Yes jag är en riktig film älskare precis som min mor :)

Pratade med Ylva för inte alls så länge sen, saknar den tjejen! Vi får hitta på något riktigt kul när jag kommer till Åkersberga, Har ju inte träffats på ca ett halv år? sjukt ju!

Tjaaao!


I like it!


Så blev det ennu en förändring!

Ah men sheat.
Jenny kommer hem i morgon & inte idag, ja som ni ser så blire ännu en förändring. men nu är det fan bestämt att hon kommer hem i morgon! Hon har bokat resa & allt nu... Så ska möta henne nere vid hemköp (där bussen har sin hållplats) 10 över 2 i morgon. Längtar faktiskt, har saknat Lilla Ella så himla himla mycket!



I will come to you

Tänker på Jenny när jag hör den här låten. Hon gjorde en tavla en gång med Bilder på oss, små som stora & la dit texter som Tex den här låt texten.



27Januari

Värsta snöstormen ute idag & halt är det också.. Halkade säkert en 3 gånger på hemvägen. haha snyggt! Men nu är man hemma i värmen igen, sköönt. Tror att jag ska göra lite varm oboy! Det skulle sitta fint just nu.

<3



The others

Idag kom den efterlängtade filmen The Others, ska se den ikväll hade jag tänkt mig, efter att jag har varit och handlat. Annars så väntar jag med & ser den tills Jenny kommer hem i morgon, men förmodligen kommer jag inte kunna stå i mot ;)


Yeeey

Ayeees sääger jag bara, somnade innan 8 igår :)
& vaknade vid 8 tiden i morse, men har legat & tittat på tv i väntan på att Jenny & Mami ska sätta in pengar,
Ska nämligen gå & handla lite senare.

Puss

Kanske stannar kvar här trots allt.

Weeeiijs, När Jenny kommer hem ska hon gå och titta på 2 lägenheter här i närheten, ena är en 2a (blä) & den andra är en 3a (Jippi).. Så om hon bestämmer sig för att ta 3an, så blir det inge Åkersberga för min del! Då stannar jag troligtvis kvar här i Hedemora (: .. Vilket jag hoppas på, för jag gillar verkligen det här stället! Vill helst inte flytta tillbaka till åkersberga ialf, men det kan bli så. Vi får se!! Ska prata mer med Jenny när hon kommer hem nu på Torsdag.

Men André kommer upp till oss v.9 troligtvis & då åker jag förmodligen med han tillbaka till Åkersberga sen.. Eller?!

Trötting,

Nu är jag skit trött, som vanligt så blir det aldrig som man tänkt sig. Jag somnade vid halv 2!! & Jenny ringde och väckte mig halv 4. menmen känner mig endå ganska trött, så det kan fortfarande fungera ;). Tänkte lägga mig vid 8 tiden ikväll ialf.

God morgon, God morgon!

Woho, kom upp i morse även fast jag endast fick 2 timmars sömn.
Så nu har jag precis kommit hem från ungdomsmottagningen, känner mig ruskigt pigg & glad idag!. Fast vänta bara om säkert en timme ligger jag i soffan & sover, haha nej det får verkligen inte hända!!

Här är några bilder jag tog nydligen! tråkit med bara cam bilder men får bli så, så länge eftersom jag inte har någon Camera + att jag inte fått Jennys mobil än;)


Neeh, nu ska jag sätta mig & titta klart på desperate housewives s.1 ;) Byeee!!


Nattinatt!

Nu säger jag God Natt!
Ska borsta tänderna & bädda i soffan :) & sedan sätta igång desperate housewives, Hoppas förfan att jag inte försover mig i morgon, har ställt alarm & Att göra-lista & en sånn där mötes grej på mobilen + att Jenny ringer mig mellan 8-9 tiden.
Sååååå jag borde ju komma upp av allt ljud :)

Not again!

Ahaaaa, ändrade planer IGEN!.. Jenny kommer inte hem i morgon utan på torsdag. Fast den här gången var det faktiskt busssarnas fel, hah. Dom går tydligen inte i morgon eller på onsdag, Så Jenny kommer alltså hem på torsdag!

Ajaj!!

Nu gör det jätte ont under revbenen, både på höger & väster sida ;( .
Kan bero på mitt ansträngande med städningen? Tror jag drar förbi sjukan i veckan, måste ställa lite frågor om sjukdomen!

I morgon har jag möte på ungdomsmottagningen kl.10:15. Kommer jag upp i morgon bitti tro?. Jenny ska ialf ringa & väcka mig i morgon, om hon inte glömmer det vill säga!

Städning pågår!

Fan jag somnade om vid 7-8 tiden i morse, klarde inte av att hålla mig vaken, Men har ialf städat hela lägenheten idag, tog totalt 3 timmar. Så är helt slut nu. Fast har inte städat mitt eget rumt än, så tänkte göra det lite senare.

i hate this!

Okeeey, eftersom jag inte har kunnat somna än så känner jag att det inte är någon ide att ens försöka eftersom jag är så himla pigg. Så istället för att somna mellan 6-8 tiden på morgonen så tänker jag försöka att inte sova nånting alls. Vilket kan leda till att jag somnar tidigt ikväll istället, Förhoppningsvis! & för att hålla mig pigg hela dagen tänker jag städa hela lägenheten. Javisst till och med Jennys rum!

Nu ligger jag & tittar på Desperate housewives ialf.

God Night <3

Nej nu ska jag ta något litet att äta & sedan sätta igång stor datorn & se på antingen Las vegas eller Desperate housewives säsong 1 :) & förhoppningsvis somna efter det!!

-

Chatta precis med mami, är vääldigt orolig för henne. Hon hade tydligen fått nå brev från riskmödravården i dandery om att hon ska komma dit eller vad det va, Hon ska ialf ringa dit i morgon & kolla vad dom vill & sedan ringa mig.


Fan om något går snett under förlossningen.. Hoppas jag får vara där med henne när det väl sker. Neeej
, nu ska vi inte tänka sånna tankar.. Eller?.. kan inte låta bli att vara orolig ;/ vet ju hur de gick sist...


Mami<3, miss u!

24Januari

Nu är jag hemma igen, har precis druckit ett stort glas med Oboy, Muuuums.

Tänkte städa undan lite här hemma & då menar jag Dammsuga, svabba & allt sånt dära. Jobbigt, men måste man så måste man. Kan ju inte ha det stökigt när Jenny & sötis Ella kommer hem. Saknar verkligen dom nu! Dom har ju varit borta i nästan 3 veckor snart.

Puss.

En Tröttning & Ett Födelsedagsbarn

Uuuuh va tröött jag är... Nu tänker jag gå ner & handla bara för att!


GRATTIS TILL LOVISA HELLSTEDT SOM FYLLER 18 ÅR IDAG♥

23januari

Har inte hänt mycket alls idag, är väldigt trött iallafall.
Var ute en snabbis & handlade snus och gick ut med soporna. Nu sitter jag och pratar med Lovi i telefonen.

För någon timme sen pratade jag med Jenny & hon har nu bestämt sig för att komma hem på tisdag, hah kan man lita på det tro?.. Hon har ju säkert ändrats sig 3-4 ggr redan. Man vet aldrig med henne. Så vi får se.

Ikväll börjar "se upp för dårarna" klockan 8 på tv4+.
& halv 12 börjar "The Vanishing" med Sandra bullock på 6an. En väldigt bra film, men dåligt slut.

& nu börjar snart Blåsningen!, mycket tv tittande idag. höh.




Såpassss,















Las vegas 4

Fick hem disc 5 idag av Las Vegas säsong 4:). troligvis kommer jag att ligga & se på det ikväll. Gick in på Jennys konto på Lovfilm.se & hyrde The others också med Nicole Kidman, en väldigt bra film som måste ses igen. Var flera år sedan man såg den sist!

Neeh om man ska ta något att äta, har inte ätit något än, men har inge mjölk hemma ;/.. Orkar man gå & handla det tro?


Tvättning pågår!

Var precis & hämta näst sista tvätten, sååå typiskt så hittade jag min dosa snus + mitt läppsyl bland tvätten som var i torktumblaren. Hah glömde kolla igenom fickorna på alla byxor. Jaja, bara åå kasta.. Ja alltså inte tvätten utan snuset & läppsylen ;)

♥ På Söndag fyller Lovi 18 år  ♥
Synd att man inte kan vara i å-berga då & gratta henne, får göra något speciellt till henne när jag kommer hem i februari.





22Januari..

Kom nyss hem efter att ha varit ute på en liten promenad i det sköna vädret.
Ska alldeles starx hämta tvätten & sätta igång en ny. & senare idag eller ah snart kanske så kommer Sven & hämtar mig :)

21 januari 2o1o

Sven & någon vän till honom var här för en stund sen på en kaffe.
Ska förbi honom i morgon & låna lite filmer & så. Ska också tvätta & handla i morgon, orka..
Måste verkligen försöka sooova i natt, kommer aldrig orka med morgon dagen annars.


Later!

OTH hela kvällen :)

Dygna i natt igen, kunde verkligen inte somna om ;/.. Men somnade tillslut 8 i morse & sov till halv 3 på dagen, Not good.

Ligger i soffan & tittar på OTH säsong 4 på stora datorn. I like it!




Saknar mitt lååånga fina hååår!

Omfg!

Jag hade precis tagit på mig pyamas, borstat tänderna & lagt mig för kvällen framför en bra film...
Så ringer Sven;
- Hejhej Jonna! Vad gör du?!
- Nej har precis lagt mig, tänkte lägga mig tidigt ikväll förstår du.
- aha, men kommer du ner & öppnar jag & en kompis står här nere, vi har tråkigt!
- Skämtaru eller?..
- hihi neei.
- Aaaah ja kommeeeeer, SNART!!

You gotta be kidding me!!

Aah så dom stannade kanske en timme eller så, vi satt ute i köket & snackade lite.
Seen ringer min käre kusin Jennifer Packad & vill ha mig till vilhelmina?. Jaja, en spontan resa skulle sitta fint just nu.
så jag hoppas verkligen det blir av. Men vettfan hur man ska ta sig dit?.. höh.
Neeeej nu ska jag fortsätta se på filmen & sedan försöka sova, JAHEJ!



im getting out of here!


Funderar på om man ska dra till Norge asså eller Å-berga.
Orkar inte sitta & ruttna här.

- 2o jan

Försöker få in lite bilder, men Jennys dator har blivit såå seeeg, lär dröja lite innan den blir helt återställd igen.
Baaah orka.

Orkaa oss?!..

Jag & Lovi dygnade inatt, planerna var att somna tidigt, men så blev det inte. Utan för första gången på länge var jag uppe exakt hela natten + morgon.. Vid 8 tiden i morse så skulle Lovi till skolan, så då blev det inge mer telefon snack. Själv tog jag en lååååång dusch & begav mig sedan av till Ica för att handla. Egentligen så skulle jag åka med Sven, men varför inte handla tidigt när man endå är uppe?.. Smaaart. Jobbigt att bära hem, men de gick ialf ((:

Otur nog somnade jag till en film vid halv 2 tiden & vaknade vid halv 4. Förhoppningsvis somnar jag tidigt ikväll!

Har ont i hjärtat också.. (Antagligen revbensbrosken).. Men det känns som hjärtat ;(!

GoTTeri, <3

kom precis hem efter att ha varit & handlat mjölk, bröd, nudlar, Godis & såklart en till cola!
Sitter just nu & pratar med Lovi i telefon, Ovanligt ja vet. hah.- 

Tänkte titta på "Flood" ikväll innan jag somnar, skulle nog aldrig klara av en skräckis så sent på kvällen!

Inte braaa alls.

Mår inte alls bra idag. Känner mig väldigt svag & svimfärdig.
Vaknade 20 över 2 idag. Inte bra! Glömde ställa klockan. Får göra det i morgon, för då blir det storhandling tillsammans med Sven.
Har ialf varit ute lite idag, Handlade Cola & Snus.

Snart tänkte jag stätta igång en av alla filmer jag lånade av Sven.. Nämligen en skräckis!



Saaknar älsklings Puffie (Ella) ♥

Så kan det vara!

Har inte orkat skriva något eftersom jag har inte haft så mycket att skriva om helt enkelt.

Meen nu ni!!.. Idag har jag lunchat tillsammans med Sven & Helene, Pizzaaa. Svens Hemmagjorde också! Guudie.

Han skickade sms i morse; Hej, vaken? Ska jag hämta dig nu?
(vaknar av mobilen) Jag; Vaaaa?! nu?! Jag vakna precis!!
Han; Okej, men jag tittar förbi.
Jag; Men ööh, jag måste duscha först!
1 sek senare springer jag in och tvätter håret.. Mitt i allt så plingar det på dörren...
Hah, Jag rulla in handuken i håret med shampoo fortfarande i det & sprang & öppna..
- Jaa ska vi åka då?..
Snacka om snabba ryck!

Lånade med mig några filmer av dom också. säkert en 10st. Höh.



mmm barracuda

Håller på att baka just nu.. Eller rättare sagt fuskbakar. Pulver man blandar tillsammans med vatten, hehe men ialf så blir det citronkaka, kan tänka mig att den kommer bli smaskigt goood. Nu ska den in i ugnen i 40 min!

Tittar också på Benknäckargänget som går på 3an med min favorit Adam Sandler ♥

Kööttta!

Har nyss spelat Fia med knuff tillsammans med Lovisa., Kööttaa!

Nu väntar jag på att klockan ska bli kvart i 4, för då börjar
Birth med nicole kidman. Woho!
Seen ska jag sooova & jag måste verkligen försöka vända tillbaks på dygnet, så här kan jag bara inte ha det.


Pöss

Jassså.. Ännu längre alltså?

Pratade med Jenny igår & tydligen så blir det ännu en förändring i planen. Hon kommer nämligen inte hem på söndag, utan nästa vecka någongång. Dag vet jag inte exakt. Men vi skulle prata mer om det till helgen.

Ialf så flyttar jag tillbaka till Åkersberga i typ slutet Februari, alltså hem till mami, Eftersom Jenny ska flytta till en 2a då.

Can't wait tills jag bor ensam :) Woooho!

Nattda :)<3

Neei ikväll får de bli Liiite tidigare ialf. Ska lägga mig ner nu & se på någon film.

Haar typ spelat hela dagen?.. Förutom i morse så var jag ute en sväng, gick förbi ungdomsmottagningen, & ääntligen var det någon som var där också! har ju försökt ringt dit som en tok samt gått dit och kollat men har aldrig varit någon där. Så nu har jag fått en tid!

God natt då på er  ♥

/ Muffie ;)

Galet muffie!

Har börjat spela Fia med Knuff på King.com med Lovisa. Beroende?.. snart ja!
Haha varje gång vi spelar ut någon -, Köööttaa!!

Vi satt & spelade till 4 i natt + att vi pratade i telefon i 10h, Reeeekord!

Liiite fuuull!

Hah, inte jag alltså.. Men det är Lovisas nya ord..

Men ialf, hade ställt klockan på 11 i morse, men låg kvar till typ halv 3?.. höh. Sen gick jag upp för att diska lite, medans jag gjorde det så ringde Jenny och berättade att hon hade hett in pengarna på kontot. Woho!.. Så jag gick direkt & handlade hem lite mat & sånt..

Nu sitter jag & pratar med Lovisa i telefonen (:



Jag & Lovisa sommaren 2oo8

13 januari Redan..

Åååh, lika sent som vanligt, eller ialf som dom senaste dagarna, Sen Jenny åkte typ.

Hoppas iallafall att pengarna kommer in i morgon på mitt konto, så jag kan handla hem lite maaat! Nu ska jag lägga mig & se på film tror jag :), Nattda :)

You're so vain


<3

Då va all tvätt klar!, finally!
Undra vad man ska hitta på nu?.. Sven kanske skulle komma förbi senare, men det var inte helt säkert. Här är en jätte sööt bild på Kasper som liten beeebis ♥


Tvättning!

Tvätta hela daaagen.. Skulle egentligen börjat halv 9, men försov mig till halv 1.
haha, typiskt. Så går det när man ligger vaken om nätterna!




Svar till Amanda; Min mamma är 40 år ;P.

Hääär kommer nyårs bilderna!

Jag & Mamma<3

Fin dukat :)

Maria, Fredrik & Lille Elton!

André, Filip, Freja, Jag & Mamma.

Jaag.

Mammi<3

Jimmy med Sandra i famnen, Kasper & Freja!

Filip & André spelar.

Jimmy med Sandra. Kasper, Freja med Elton, Maria & Fredde.

Jimmy med Kasper, mamma & Maria.

Jimmy med Kasper, Mamma, Maria & Jaaag.

Filip, Maria & André.

Mamma & Maria sjunger singstar!

Freddrik, Jag, Freja & Maria som sjuuunger.

André, Filip, Fredde & Jag.

Freja & Jag sjuunger. höhö!

Här köör vi paketleken!

Maria, Fredde & André, ingenaning om vad dom tittar på?. hah.

Mammi & Sandra i fönstret :)

Höhöj!

Jimmy, Maria & Fredde!


Såå sent..

Kommer bli ganska sent i natt med, Har planer för att se Destination: Infestation, fast den börjar inte förens halv 3 i natt på 5an.. får väl bara sitta här tills den börjar ;P. hehe.

 


Olala

Muffie,- Mitt nya smeknamn ? ;)
Anyway.. I Likeee it!


11 Januari 2o1o

Usch va hungrig jag är, vill gå & handla men tydligen kommer inte pengarna in på mitt konto förens i morgon eller på onsdag. Men Sven ska komma hit med något ikväll till mig. Ett stort tack till dig!

& i mars så åker jag förhoppningsvis upp till Vilhelmina, Carinas (min moster) man Stefan fyller 50 år då, så det finns säkert någon jag kan åka med i från åkersberga upp dit. Tänkte bo hos favvomostern Nettan då, Om jag får vill säga, men det är jag nästan hundra på att jag får, eftersom hon älskar mig så mycket :)


vänta lite.... PÅ SÖNDAG?!

Men shit, Okej igår skrev jag att jag skulle sova ut i dag osv.. Men fan inte till halv 3?.. fattar inte hur jag lyckades. Blev själv chockad över de, nu kommer dagen gå skit fort bara för det. Idag skulle Jenny sätta in pengar också så att jag kan handla hem lite käk hit, men nej det blir tydligen inte förrens ikväll, kul.. & När jag väl pratade med Jenny fick jag också veta att hon inte kommer hem på torsdag utan söööndag!. Så blir ensam här ennu längre ;/.. Men det kommer nog gå bra..... eller?



Nej nu måste jag fan gå & lägga mig!

Fan nu blir det igen att man somnar efter halv 5 någongång.. nei nu ska jag sätta i gång en film och försöka somna till den!.. Ska inte ställa klockan i morgon, som jag brukar göra. Nej i morgon ska jag fan sova ut, Läääänge!

Natt då på er<3

Meeen sheeat!

Ahapp. Sven & Hans kompis kom aldrig förbi idag, även fast han sa att dom skulle det. Tydligen så är hans kompis rädd för mig?, för att sven sa att jag var söt. haha, han är inte redo för att träffa den mäktige Jonna än, muhaha. nejda :) hah.
& jag har inte haft någon mat hemma idag, så gick ner till pizzerian här nedanför & köpte en kebab i PITA, inte bröd. Jag menar det stod Kebab i pita & inte kebab i bröd, endå stod jag & kebab mannen och tjaffsa om det. haha shit alltså så fel de kan gå.

Just nu sitter jag i soffan & tittar på Scream & pratar med Lovisa i telefonen, Ovanligt va? :)



PUSSS♥

Seeegt

Sitter här & pratar med Lovisa i väntan på att Sven & Jonas ska komma hit :).
Somnade inte förens efter halv 5 i morse. Tråkigt trött man är idag!

sova snart kanske?

Har fortfarande Lovisa i luren, hah uppe i 6h snart? ;D. Har fan inte garvat så här mycket på läänge asså, Lovisa är en rolig filur ;)

Fattar inte hur man kan vara så jääävla pigg?..

typ rekord ?!

Jag & Lovisa har nu pratat i telefonen i 4 timmar & 40 min .. haha tänk så mycket man kan ha & prata om :)



Lovisa liten & blond, så söt :) & en liten blond härlig Aikare ( jag )..

Arg!

Fan vad irriterad man kan bli på Jenny ibland asså! ..Tack vare dig så måste jag nu byta kod överallt. Hitta på dina egna istället för att ta mina?..
så typiskt att man aldrig kan lita på dig, jag gör iallafall inte det.

Filmdags

Tänkte nu lägga mig ner & titta på "the broken" en av alla filmer jag fick låna utav Sven :)



Höhöj!

Sven var här nyss & lämnade av lite filmer.. Satt ett tag & snackade lite. Han har ett band vid namn Mandylon, ganska känt också. Själv tycker jag att dom är jätte bra :)

Han ska komma hit i morgon också tillsammans med hans kompis Jonas, tror jag han hette? :P.. heh..



 


9 Januari

Hello.. Vaknade fan halv 2 idag, inte så konstigt kanske när man inte somnar förens efter 4 på morgon? Shit så trött man kan vara asså. Har ialf gått ut med äckel soporna idag, tagit en dusch & pratat med Jenny. Nu sitter jag i soffan & tittar på någon weird film som går på 4an..

Sven ska titta förbi i dag också! Förhoppningsvis så tar han med sig lite filmer åt mig :)


Music

Lyssnar på musik, Tänkte dela med mig lite ;)

 

 

Får fan rysningar varje gång alltså ;).. speciellt när Alejandro sjunger!

 

Min absoluta favorit, älskar hans röööst!


- All by myself


Boring?

Ja vad ska man hitta på?.. det är fredag och jag sitter bara här framför datorn, typiskt. Ska nog gå ner till kiosken här nere & köpa lite godis snart!




Stäädning som gäller!

Blev väckt av att Meduzis ringde mig i morse, (Orka).. Men lika bra att gå upp & påbörja städningen i lägenheten. har iofs bara diskat & plockat undan lite i köket. Men får fortsätta senare.

Nu ska jag äta frukost?.. eller det blir snarare en sen lunch.


8 Januari

Har precis tittat på paradise hotel & väntar nu på att Meduzis ska ringa..
Känns ganska skönt att vara ensam endå, men endå lite läskigt på samma gång, kommer nog inte somna på ett tag iallafall.



Slappis

Ligger fortfarande i soffan.. Just nu har vi Lovisa på linjen.. Det varierar mellan Lovisa & Robin, mina gullpluttar!

Har inte käkat någon middag idag endast nudlar till lunch. har inte orkat göra någon mat, men i morgon blir det andra bullar, tänkte gå ner & handla då också igen.

inte helt ensam ialf (;

Sitter och pratar med Robin ( Meduzis ), han va på en dejt idag, enligt honom var den lyckad.. men aah äta glass i gallerian hörrni? Robin lite bättre kunde du faktiskt komma med, haha .

Sven var precis här på en kaffe, otroligt snäll snubbe de där!.. Han ska komma förbi mer i veckan & hälsa på.. Kanske lämna över lite skräck filmer till mig :) weeeeijs.




Sven lirar gitarr!

I remember

Sitter & pratar med Lovisa i telefonen samtidigt som hon skickar en massa old pics på msn.



Balen; Steffie, Jag & Lovisa


Vilhelmina 2oo9

Hittade fram lite partybilder från sist jag var i vilhelmina, Hemma hos Anette.




Jenny & Anna & Jag



Jenny & Anna fightas?



Kusin Anette & Jenny



Kusin Jennifer & Jenny



Syskonen Jennifer, Anna & Anette



Anette, Henns vän & Anna



Jenny & Vovsen.



Jenny, Jag & Anna



Anette & Jennifer



Jennifer, Jenny, Jag & Anna



Jag & Jenny



Anna & .. (?) Spelar kort.



Jennifer, Jenny, Jag & Anna.



Anna & Jag

7 januari

happ då var man själv.. Följde ju Jenny till bussen som sagt & handlade hem till grejer..
Ligger i soffan just nu & tittar på Gossip girl säsong 1 igen, vill se 2 men den har vi inte än..

Byebye

Ska upp tidigt i morgon. Ska följa med Jenny till bussen & sedan handla lite. Blir konstigt att lämna av henne, burkar ju vara tvärtom. Undra vad man ska hitta på utan henne här? jag menar vi brukar ju gå ut och sånt tillsammans. höhö, något hittar jag säkert på.


Nu ska jag lägga mig & titta på tv en stund med Ella & Jenny, sedan tänkte jag ringa Lovisa.

så söta :)

Videoklipp från Happy feet

 


All by myself

Världs dålig start på dagen, först försökte jag få tag på en barnmorska på ungdomsmottagningen, men nej som vanligt så svarar dom aldrig & när man väl går dit så är det sämst service. Ååh..  Sen så hörde jag Jennys samtal med mamma.. Jenny ska åka till Åkersberga i morgon?.. helt utan förvarning? Jag kan nästan tänka mig varför, men vill inte gå in på det.. Så jag kommer alltså bli själv här i jag-vet-inte-hur-länge.. Läskigt & Tråkigt! ..


Happy feet

Har inte orkat bloggat något idag, men jag & Jenny ska ialf sätta igång happy feet snart, ur söt film! Såg den första gången i Norge tillsammans med aa någon i från Norge (?), hah.



Chasing liberty

Satt och spelade Kung fu panda för ett tag sen på Anders xbox som han lämnat här, haha det är skit kul bara det att spelet laggar eller något när man ska köra mot "bossarna" eller vad man ska kall de..  Jag äger dom allehoppa utan att bli av med liv, men endå så slutar det med att dom hoppar på mig & jag får köra om banan.. helt sjuk!! blir galen.

Men ialf så håller vi på att ta fram lite gott nu för vi ska nämligen se på chasing liberty som börjar nu 11 på 1an :)
sen ska jag gå & lägga mig!


- 2o1o

Tänkte beställa hem något från Ellos tidningen men kan inte hitta något som är WOW!.. så de står mellan de hära;


Weeeijs

Kommer att få Jennys mobil på Lördag om inte tidigare, Jenny ska nämligen köpa en ny mobil för att slippa hennes abonomang. Är så himla trött på min gamla som jag fick av farsan, så det blir skönt att ha en lite nyare mobil :) & självklart är det sony Ericsson.


4 Januari

Skönt att sova i sin egen säng. Somnade runt 3 i natt, men det var bara för att jag hade saknat min tv så mycket, låg & såg på På smällen & The shaggy dog.. Inte för att någon av dem var speciellt bra ;P..

På Lördag kommer Jennys "dejt" hit på middag, Anders heter han.. Har aldrig träffat han förrut så det blir väl trevligt se hur han är & så.

 


Hemma i Hedemora igen.

är hemma i Hedemora nu, kom fram vid halv 8 tiden, Jenny & Ella mötte mig halvvägs.
Väl hemma så la sig Ella & sov, jag Och Jenny satte oss framför tv;n & spelade lite tills vi tillslut satte igång Scary movie 4, skit kass film men varför inte?..
Känns ganska bra att vara tillbaka igen, men vem vet jag kanske åker ner till berga i slutet av feb & stannar kvar där.

Aha?

JAHAPP?.. nu ringde morsan & berätta att det inte var njursten ;O, men fan läkarna sa ju i går att det var det, men tydligen var det inte det.. Hon sa något om att det var steressen som gjorde så hon blev sådär typ. & hon får komma hem idag!!.. Vet inte varför Jimmy sa att hon skulle bli kvar?

<3

Fick nyss höra att Mamma blir kvar yttligare en natt & jag som åker i morgon på dagen, hoppas hon kommer hem innan jag åker ialf.

Åker alltså i morgon, bussen går kvart över 5, förhoppningsvis möter Jenny upp mig där hemma, har ganska mycket packning nu!

Ayeeees

 


Mamma..

usch har inte alls sovit bra i natt, har legat och tänkt på mamma hela natten. Hur ont hon har..

Igår kväll vid 9 tiden så fick hon smärtor bak på ryggen där nertill, hon bara la sig ner på golvet och grinade av smärta. Jag blev helt till mig, är inte alls van att se morsan så där så jag började gapa; Jimmy ta henne till sjukan, jag har hand om barnen!... Men ring så fort du vet något!.. Så åkte dom iväg.. Jag ringde Jenny direkt & berättade & sedan var det bara att vänta på att Jimmy skulle ringa och berätta hur det gick. Första timmen tänkte jag inte så mycket men efter 2 timmar började jag bli riktigt orolig, enda jag kunde tänka på var att det var barnet som skulle ut & att mamma skulle förblöda eller något liknande och Jimmy kunde inte ringa för han satt där & höll henne i handen..
Jag började ringa & sms Jimmy, men vid ca halv 12 tiden så ringde han äntligen & allt var bra med Mamma, bara det att hon hade njursten & att det var inget allvarligt.. Hon fick tillbringa natten på sjukhuset.
Vill ha hem henne nu!

Gäsp

Shit vad trött man kan vara, Somnade på soffan & sov i typ 2 h.
Blir att gå och lägga sig tidigt i kväll, ska upp redan vid 8 tiden i morgon bitti för att vara barnvakt åt Kasper.

2010 is here.

Good bye 2oo9, Hallo 2o1o ;)

Ser fram i mot det nya året, har en känsla av att de kommer att vara ett riktigt bra år, hoppas jag iallafall men det är nog bara för att 1o är mitt tur nr ;).. Får se vad som händer.

Hade iallafall jätte trevligt och roligt igår, trodde faktiskt inte alls att de skulle bli så kul.
som sagt så sjöng vi ju singstar Och självklart vann jag över morsan wiho :)... Sen när vi körde Paket leken så vann jag iallfall Ett paket, det var en rosa nivea kräm :)

Tog jätte mycket med bilder i går men dom finns fortfarande på Jimmys camera, får se om jag sätter in några sen.

RSS 2.0